uitgeverij521.nl

Blogmagazine

Waar moet je op letten als je een whiteboard aanschaft?

Op je nu op een advocatenkantoor rondloopt of bij de plaatselijke supermarkt, Whiteboarden zijn bijna niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Niet zo gek ook natuurlijk want deze borden zijn eigenlijk gewoon ontzettend multifunctioneel. Je kunt er van alles op schrijven en aan ophangen. Van brainstorm sessies tot vergaderingen, een whiteboard kan bij elke verschillende situaties in het bedrijfsleven goed van pas komen. In dit blog vertellen we je graag waar je op moet letten als je zo’n bord wilt aanschaffen.

Wat is het doel van het whiteboard?

Het eerste wat je jezelf moet afvragen is voor welke ruimte in je bedrijf het whiteboard is. Je zult je misschien afvragen waarom dit zo belangrijk is. Als je weet voor welke ruimte het bord bedoeld is dan weet je ook meteen wat het doel is van het bord. Als je het doel weet van het bord dan kun je ook de grote bepalen. Is het whiteboard bijvoorbeeld alleen voor in de kantine dan zullen hier waarschijnlijk vooral memo’s op worden geschreven. Of misschien willen jullie dit wel gebruiken voor het rooster. Het makkelijke van een whiteboard is dat je de tekst die er op geschreven staat elk moment kunt aanpassen. Wijzigen zijn dus ontzettend makkelijk doorgevoerd. Daarnaast is dit bord ook ontzettend handig voor bijvoorbeeld brainstormsessie die je kunt houden tijdens een vergadering. Het bord zal dan in de vergaderruimte komen te hangen. Bij brainstormen heb je natuurlijk veel ruimte nodig en een groot bord zodat er ongelimiteerd op geschreven en getekend kan worden. En als het bord alleen voor eigen gebruik is op bijvoorbeeld kantoor dan hoeft het bord ook niet hele grote afmetingen te hebben. Dus bepaal waar je het bord wilt hangen en wat het doel is van het bord. Aan de hand daarvan kun je de afmeting bepalen.

De kwaliteit

De whiteboarden zijn tegenwoordig steeds vaker te verkrijgen. Typ het woord in, in de zoekmachine en je krijgt een hele waslijst met keuzes. Helaas zijn er ook een hoop whiteboarden die van minder goede kwaliteit zijn. Zonde natuurlijk want het is best een investering. Verdiep je daarom eens in de makers van het product. Er zijn gekwalificeerde bedrijven met keurmerk die bijvoorbeeld dit product maken. Bij hun weet je zeker dat je de juiste kwaliteit geleverd krijgt. Je betaald er misschien iets meer voor maar je krijgt wel waar voor je geldt. Wees niet bang om dus een beetje te investeren!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2021 uitgeverij521.nl

Thema door Anders Norén