uitgeverij521.nl

Blogmagazine

Sneakers wel of niet dragen op kantoor?

Vandaag besloot ik te gaan bloggen over een onderwerp waar veel mensen keer op keer tegenaan lopen. Is het nou wel of niet geaccepteerd om sneakers te dragen op kantoor? Natuurlijk is het antwoord van deze vraag een beetje afhankelijk van het type kantoor waar jij werkt. Op sommige werkplekken is het geen enkel probleem. Daarbij loopt iedereen rond in casual kleren. Sneakers horen daar natuurlijk ook bij. Daarentegen is het bij andere kantoren niet toegestaan om sneakers te dragen. Dat is simpelweg not done. Voor alle mannen die ergens werken waar het niet duidelijk is, geef ik vandaag antwoord. Persoonlijk loop ik altijd met mijn Philippe Model sneakers rond. Zowel op kantoor als daarbuiten!

Even de meningen peilen op werk

Twijfel jij of het een goed idee is om sneakers te dragen op kantoor? Mijn eerste dikke tip is om even de meningen op kantoor te peilen. Wat denken jouw collega’s ervan als iemand verschijnt in zijn sneakers? Wordt dat idee direct afgewezen of noemen ze gelijk een paar voorwaarden wanneer het wel of niet een goed plan is? Op basis van de reacties kun je vaak al een conclusie trekken of het verstandig is om sneakers naar kantoor te dragen. In mijn geval waren de meningen verdeeld. Een aantal collega’s vonden het onprofessioneel overkomen. Daarnaast vonden andere collega’s het wel acceptabel indien het stijlvolle sneakers waren. Hieruit concludeerde ik dat ik alleen bepaalde soort sneakers kon dragen. Daarom viel uiteindelijk mijn keuze op Philippe Model.

Stijlvolle sneakers voor professionele look

Je zult er achter komen dat niet veel mensen sneakers zo’n slecht idee vinden. Het maak of breek punt zit vooral in de stijl van de schoenen en de staat van de sneakers. Heb je een paar prachtige Philippe Model sneakers net zoals ik? Dan kun je deze best wel aantrekken naar kantoor. Loop je echter rond op een paar afgetrapte sneakers? Ontwijk dan het kantoor. De voornaamste kritiek op het dragen van sneakers is dat ze onprofessioneel overkomen. Wanneer jij sneakers zoals die van Philippe Model draagt, dan houdt dit argument geen stand. Zo zijn de sneakers van Philippe Model het voorbeeld van Italiaans vakmanschap. Niemand kan daarom van de sneakers beweren dat ze niet gepast zijn op kantoor.

Doen waar jij je goed bij voelt

Kan ik een geheim met je delen? Je komt er bijna altijd wel mee weg als je de schoenen met volle overtuiging draagt. Voel jij je beter en zelfverzekerder met die schoenen aan? Doe dan gewoon lekker waar jij je goed bij voelt. Niets staat een man of vrouw zo goed als kleding die lekker zit en met vol vertrouwen gedragen wordt.

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 uitgeverij521.nl

Thema door Anders Norén