uitgeverij521.nl

Blogmagazine

THC olie gebruiken voor het slapen

Veel mensen in Nederland hebben problemen met slapen en dit heeft natuurlijk altijd een oorzaak. De een heeft gewoon een zeer slecht bed of juist een verkeerd slaapritme, de ander heeft medische aandoeningen en/of erg veel pijn waardoor slapen erg lastig kan zijn. Medische aandoeningen en pijn hebben enorm veel invloed op het slaapritme en op hoe snel je kunt. Slaap is enorm belangrijk voor ieder mens aangezien voldoende slapen ervoor kan zorgen dat je de volgende dag juist beter presteert op je werk of op school. Wanneer je niet goed kan slapen, dan is het altijd raadzaam om eerst contact op te nemen met je huisarts. De huisarts gaat namelijk onderzoeken waardoor het kan komen dat jij minder goed slaapt. 

 

Vaak krijg je na het onderzoek medicatie mee van de huisarts waardoor je beter kan slapen, maar het kan voorkomen dat de medicatie niet echt helpt omdat je teveel pijn hebt. Je kan er dan ook voor kiezen om wietolie oftewel THC olie te gebruiken voor het slapen gaan. THC olie heeft namelijk hetzelfde effect als zware pijnstillers zoals Oxycodon, maar is veel minder slecht voor je lichaam. THC olie is namelijk niet bedoeld om ‘high’ van te worden, maar enkel voor het verminderen van pijnen. THC olie kan verslavend zijn en ook is het een psychoactieve stof, daarom wordt er ook aangeraden om nooit THC olie te gebruiken als je geen medische reden hebt om dit te doen.

 

Effect van THC olie op de slaap 

THC olie gebruiken om te kunnen slapen is zeker niet gezond voor het brein en het lichaam aangezien je door de stof THC niet in de diepe slaap terecht komt. Het lijkt wel alsof je diep slaapt, maar dat is vaak niet het geval. In je diepe slaap krijgt je lichaam pas echt rust en dat heb je nodig om goed te kunnen presteren. Toch is niet slapen nog slechter voor je lichaam, dus als je last hebt van slapeloosheid kan wietolie een goede oplossing zijn. Wietolie slapeloosheid kan je helaas niet zomaar in Nederland aanschaffen want het gaat om een illegaal product. Toch is het mogelijk om wietolie te verkrijgen via https://medicinale-cannabis.nl/. Ook als jij THC olie wilt gebruiken voor het slapen, is het enorm belangrijk dat jij voldoende informatie opzoekt over de THC olie zelf, hoe je ervoor zorgt dat je niet verslaafd wordt en ook is het handig om eerst in gesprek te gaan met je huisarts. 

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 uitgeverij521.nl

Thema door Anders Norén