uitgeverij521.nl

Blogmagazine

Zo voel jij je fijn in je eigen huis

Stel je de volgende situatie eens voor: je hebt een baaldag op je werk. Je collega’s werken totaal niet mee, een drukkende deadline komt eraan en dan is er ook nog iets mis gegaan met een opdracht van je grootste klant. Op weg naar huis sta je uiteraard in de file, en thuis aangekomen blijkt je koelkast helemaal leeg en moet je door de stromende regen naar buiten op zoek naar een maaltijd. Ja jij hebt je wel eens beter gevoeld. Maar gelukkig ben je nu thuis, heerlijk thuis op de bank! Je huis is jouw plekje, hier kan je rustig bijkomen van deze baaldag. Op dagen zoals deze is het extra belangrijk dat jij je fijn voelt in je huis. In deze blog geef ik je 3 tips hoe jij je nog meer op je gemak kan voelen in je eigen huis

1. Ga voor de juiste temperatuur

Temperatuur is in veel huizen een gevoelig puntje. Niets is zo vervelend als een huis dat te koud of te warm is. Oude huizen zijn vaak niet goed geïsoleerd en verliezend daardoor veel warmte. Het tocht door kieren en spleten naar binnen, en vaak is er enkel glas dat ook gewoon wind doorlaat. In dat geval is een goed verwarming van belang. Want je wil toch niet rillend van de kou op je bank zitten? Goede oplossing tegen kou in huis is Infrarood verwarming. Met infrarood verwarming hoef jij nooit meer in de kou te zitten!

2. ga voor de juiste inrichting

Iedereen heeft een persoonlijke stijl en daar past een persoonlijke inrichting van een huis bij. Sommige mensen houden van een minimalistische, opgeruimde stijl terwijl anderen juist van een vrolijke, aanwezige stijl houden. Kies een inrichting die past bij jou smaak en voorkeuren. Kies een stijl waarbij jij je prettig voelt. Een huis is als een tweede huid: het is het beste als het goed past.

3. Ga voor een opgeruimd huis

Je huis is de plek waar jij na een lange werkdag kan ontspannen. Hier wil je bijkomen van de dag en een opgeruimde omgeving helpt hierbij. Als er overal rommel ligt draagt dat bij aan een rommelige sfeer, je zult zien dat je snel afgeleid bent en je aandacht er niet bij kan houden. Maak er een gewoonte van om je huis clean en georganiseerd te houden en je zult merken dat dit meteen invloed heeft op je humeur. Vaak zijn het de alledaagse gebruiksvoorwerpen die op onbestemde plekken in je huis blijven liggen. Dus ruim dat tijdschrift op als je het uit hebt, berg die schoenen op in een kast en leg je sporttas in een kast en niet los in de gang!

Met deze tips zul je merken dat je huis een oase van rust wordt, waar jij heerlijk kunt ontspannen na een drukke dag. Kijk bij elke tip hoe deze het beste bij jouw leven aansluit en experimenteer hiermee. Succes!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 uitgeverij521.nl

Thema door Anders Norén