uitgeverij521.nl

Blogmagazine

Een fijne koffer om mee op reis te nemen.

Je wilt natuurlijk wanneer je op reis gaat, een goede koffer of reistas hebben. Een die je makkelijk kan mee sjouwen en eentje die groot genoeg is en sterk genoeg is om mee op reis te nemen. En dan willen wij vrouwen natuurlijk ook wel, dat hij er ook nog een beetje leuk uit ziet. Want ja, je loopt er wel mee rond. En wanneer je er mee rond loopt, bescherm je het met je leven natuurlijk want al je spullen zitten erin. Dus dan heb je liever niet dat je hem kwijt raakt.

Een praktische koffer is altijd handig.

Omdat je hem de reis lang mee moet sjouwen, of van hotel naar vliegveld, is het altijd handig om een praktische koffer of reistas te hebben. Denk bijvoorbeeld aan een reistas op wielen, die je mee kan trekken zonder dat je hem continue moet tillen. Koffers hebben vaak ook wieltjes zodat je je niet scheel tilt aan alle koffers die je mee neemt, of de koffers van jouw reisgezelschap. Wanner je een koffer, of reistas, ook nog praktisch kan indelen is dat helemaal fijn. Zo kan je gemakkelijk alle items die je hebt ingepakt ordenen maar ook terug vinden natuurlijk. Dat is ook niet geheel onbelangrijk. Want ja, je moet natuurlijk wel alles goed terug kunnen vinden voordat je in paniek raakt met waar je iets gelaten hebt. Niets is zo vervelend natuurlijk. En je wilt ook helemaal geen paniek en stress tijdens jouw reis of vakantie. Gewoon lekker kunnen genieten en ontspannen. Dat wil je, en dat is heel goed te begrijpen.

Een mooie koffer die voor jou gelijk opvalt.

Natuurlijk wil je, wanneer je bij de bagage band staat te wachten, wel dat je gelijk jouw koffer herkent. Want niets is zo vervelend dan er later achter komen dat jouw koffer al vier keer langs is gekomen zonder dat je het door had en je maar staat te wachten tot jouw koffer langs komt. Terwijl hij al een paar keer langs is gekomen. Dus een koffer die voor jou opvalt is dan wel erg handig dan herken je hem ook gelijk wanneer hij van de band af komt. Wat ook erg handig is, om er bepaalde stickers op te plakken, dan herken je hem al helemaal. Wat een vriendin van mij doet, ik vind het super slim, is dat zij stickers van het bedrijf van haar vader op de koffer plakt. Dan weet je gelijk dat het jouw koffer is zonder dat je moet twijfelen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 uitgeverij521.nl

Thema door Anders Norén