uitgeverij521.nl

Blogmagazine

London, the place to be for some culture!

Harry Potter denk je? Ja, Harry Potter. We hebben het namelijk over Londen. Veel Harry Potter fans halen hun hart hier op voor het stukje Harry Potter op Kings Cross Station. Hier vindt je namelijk Platform 9 3/4. Hier kan je namelijk als ware Hogwarts student op de foto met een door de muur verdwijnende trolley. Ben je geen Harry Potter fan? Dan zijn er nog genoeg andere bezienswaardige die je kan bezoeken tijdens jouw stedentrip Londen.

Hop on, hop off en genoeg te zien.

Wil je de hele stad door in 1 dag? Neem dan een hop on, hop off bus. Deze laat jou de hele stad zien in een dag en je kan overal uit en in stappen. Zo kan je tussendoor je benen strekken en een bezienswaardigheid bezoeken. Zo kan jij in een dag al ontzettend veel zien en kan je de overige dagen overhouden voor de bezienswaardigheden die je echt van dichtbij wilt zien.

High in the Sky with the London Eye!

Heb je geen last van hoogtevrees, dan is dit zeker een attractie waar je in geweest MOET zijn. De London Eye geeft je een waanzinnig uitzicht. Je moet er geen hoogtevrees voor hebben want je gaat namelijk een flink aantal meters de lucht in. Heb je wel last van hoogtevrees maar wil je er toch in. Dat kan, zorg er wel voor dat je niet bij het randje staat en absoluut niet omlaag kijkt. Dat maakt het anders wel een heel stuk spannender. In elke cabine staat ook een bank in het midden. Hier kan je plaats nemen als je niet bij het randje wilt staan. Zo kan je toch nog genieten van het uitzicht.

Big Ben, what time is it?

Hier moet je natuurlijk naar gekeken hebben en een blik op werpen. De Big Ben. Het is een bezienswaardigheid waar je dicht bij in de buurt kan komen, je loopt er namelijk ook makkelijk langs. De Big Ben bevindt zich namelijk in het hart van Londen. Dus altijd een reden om een blik te werpen op deze statige heer. Die tevens ook erg fotogeniek is!

Bootje varen op de Thames.

In de zomer en het voorjaar is dit ideaal om de stad te verkennen. Het werkt net als de hop on hop off bus, maar dan is het een boot. Heerlijk wanneer je in het voorjaar een rondje door deze adembenemende stad in een bootje over de Thames gaat. Met het zonnetje op je gezicht is het heerlijk om te genieten op het bovendek. 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2020 uitgeverij521.nl

Thema door Anders Norén