uitgeverij521.nl

Blogmagazine

Kiezen voor screens

Kiezen voor screens betekent dat je een gepaste zonwering oplossing wil hebben. Wat je zeker over screens moet weten is dat ze het licht filteren en warmte van de zon uitstekend weren. Maar er is meer dat ervoor zorgt dat de meeste mensen ervoor kiezen om voor screens te gaan. In de volgende alinea’s gaan we dieper in op wat screens zo bijzonder maakt. Dit moet je namelijk weten om een goede keuze te kunnen maken wanneer het gaat om het laten aanbrengen van zonweringen. Benieuwd naar wat screens allemaal te bieden heeft? Leen dan snel de volgende alinea’s. 

 

Warmte wordt buiten gehouden

In de inleiding is er al hiervan melding gemaakt. Het gaat hierbij om dat screens niet alleen zonlicht, maar ook de warmte van de zon buiten houdt. Dit komt omdat de doeken van screens zonnestralen reflecteren. Omdat dit zo geregeld is worden de glazen van je ramen niet warm en blijf je ruimte altijd koel. Wil je graag een oplossing voor het weren van zon en warmte in je ruimte? Dan zijn screens de beste oplossing om dit te laten gebeuren.

 

See out, not in 

Een ander voordeel van de screen zonwering is dat je van binnen normaal naar buiten kunt zien, maar van buiten naar binnen zien is niet mogelijk. Voor de mensen die veel waarde hechten aan een stukje discretie en privacy, komt een screen zonwering heel goed uit. Vooral als je graag in je woonkamer naar buiten wil kijken zonder dat je gezien, biedt deze bijzondere zonwering goede uitgangspunten. 

 

Elegante uitstraling

Wie op een elegante manier de zon wil weren doet er goed aan om gebruik te maken van een screen zonwering. Zo heeft een screen een relatief kleinere cassette waardoor het qua uitstraling minder gesloten lijkt. Daarnaast is het zo dat een screen de minimale ruimte in beslag neemt wanneer het gaat om het aanbrengen ervan. Langs je ramen normaal lopen zonder enige belemmering is dan ook mogelijk. 

 

Goede ventilatie

Met een screen zonwering ben je ervan verzekerd dat het uitstekend ventileert. Dit komt omdat screendoeken lucht doorlaten. Dus indien je meer van frisse lucht en minder van warmte van de zon wil hebben, dan is een screen een goede oplossing hiervoor. Een mogelijkheid om dit te doen is om je ramen open te doen en je screen omlaag te stellen. Daarnaast hoef je je helemaal niet druk te maken over insecten die binnen sluipen, omdat de screen deze ook op een bijzondere manier buiten houdt. 

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 uitgeverij521.nl

Thema door Anders Norén