uitgeverij521.nl

Blogmagazine

Praktische spullen waarvan jij niet wist dat ze bestaan

Het internet staat vol met allerlei dingen. Van verhalen tot producten; je vindt het allemaal online. Keer op keer sta ik weer versteld van dingen die ik tegenkom. Natuurlijk ben ik niet de enige hierin. We weten allemaal eigenlijk wel dat we niet alles van het internet zien. Dan heb ik het niet per se over het donkere plekje van de online community. Nee, ik doel eerder op het feit dat er simpelweg zoveel op het internet te vinden is, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Hierdoor loop je misschien wel dat ene product mis dat jouw leven een stuk makkelijk had kunnen maken! Daarom vertel ik vandaag over praktische spullen waarvan jij waarschijnlijk niet wist dat ze bestaan.

#1 Gaaf ding voor je kat (en jou)

Eerst zal ik de dierenliefhebbers blij maken met een ongelofelijk gaaf en zeer praktisch product waarvan je hoogstwaarschijnlijk niet wist dat het bestond. Ik heb het namelijk over een touwbrug speciaal voor katten! Hoe gaaf is dat? Zie je jouw kat al heerlijk loungen op zijn privé brug of misschien haalt hij wel dezelfde stunts uit als Indiana Jones! De reden waarom ik deze touwbrug voor katten in het lijstje van praktische producten zet, is omdat je deze brug eenvoudig boven een deur gemonteerd kunnen worden. Hierdoor staat het apparaat niet in de weg, geniet jouw kat van zijn eigen plekje én kan hij lekker van boven naar beneden kijken.

#2 Nooit meer overal druppels

Ik heb zelf een aanzienlijk grote schuur. Daar ben ik regelmatig te vinden terwijl ik lekker aan het klussen ben. Naast schrijven en bloggen vind ik het heerlijk om de handen uit de mouwen te steken en dingen te maken met eigen handen. Het nadeel? Soms is het een bende. Dan heb ik iets geschilderd en dan blijk ik niet goed de verf in de bak geschonken te hebben. Vervolgens druppelt er wat verf van de planken af waar ik de blik weer terug heb gezet. Toen ik aan de slag ging met wat ‘gevaarlijkere vloeistoffen’ besloot ik toch even te Googlen naar een oplossing. Blijkbaar zijn er lekbakken verkrijgbaar die speciaal hiervoor ontworpen zijn! Bedrijven zijn namelijk verplicht lekbakken te gebruiken voor de veiligheid. Mijn online zoektocht bracht mij bij Logistiek Online. Daar heb ik alles geleerd wat er te weten valt over lekbakken. Daarom behoort deze in het lijstje vind ik!

#3 Multifunctioneel douchegordijn

Ik heb wel eens van die momenten dat ik op YouTube een filmpje aan het kijken ben en eigenlijk niet wil stoppen met kijken, maar ik moet iets anders doen. Bijvoorbeeld even snel onder de douche springen, omdat ik later een afspraak heb. Nou kwam ik volledig willekeurig dit handige, praktische product tegen waarvan ik niet wist dat het bestond: een doorzichtig douchegordijn met vakken voor je smartphone of tablet. Je doet je mobiel simpelweg in zo’n vakje terwijl de video doorloopt. Vervolgens kun jij lekker douchen én het filmpje afkijken. Zo bespaar je niet alleen tijd, het douchen wordt tevens een stuk leuker!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 uitgeverij521.nl

Thema door Anders Norén