uitgeverij521.nl

Blogmagazine

Voorkom nutteloos getob: laat je scriptie nakijken door professionals.

Ik zat vast met mijn scriptie. Na vier jaar hoger beroepsonderwijs zou je toch zeggen dat het appeltje eitje moest zijn, gekeken naar alle opdrachten die we al hebben moeten maken. Ik zit in de eindfase van mijn studie Global Marketing en Sales. Aan alles voel ik dat dit het is waar ik goed in ben. Die scriptie is het nog het enige wat ik moet inleveren. Het zou fijn zijn als iemand naar mijn werk zou willen kijken. Maar die moet dan wel verstand van zaken hebben.

Begeleiding

De begeleiding op de hogeschool is minimaal als het gaat om dit soort zaken. Je krijgt een waslijst van punten waar je scriptie aan moet voldoen. Je wordt op de inhoud van je onderzoek gecoacht maar je concepten krijg je terug met vage opmerkingen en aanwijzingen. Bovendien spreekt de docent zichzelf soms tegen. Daar word je als student niet vrolijk van. We moeten het dus deels maar een beetje zelf uitzoeken.

Scriptie-check

Van de week zat ik muurvast met de structuur van mijn scriptie. Op zoek naar een oplossing kwam ik op internet bij 24Editor uit. Een bedrijf dat scripties en verslagen nakijkt. Dat kost wel wat dus heb ik eerst goed gekeken naar hoe zij werken. De reviews op Trustpilot waren positief. Het nakijken werkt heel eenvoudig. Eenmaal op de site van 24Editor selecteer je de dienst “nakijken” en daarna upload je je scriptie of verslag. Geef aan van welke dienst(en) je gebruik wilt maken. Daarbij heb je de keuze tussen een structuur-, taal- of APA-check. Zoals eerder beschreven had ik vragen bij de structuur. Ook wilde ik voorkomen dat ik zou worden beticht van plagiaat dus voor de zekerheid koos ik ook de APA-check. Je kunt ook een taalcheck laten doen. Met een druk op de knop heb ik mijn scriptie laten nakijken door 24Editor. Ik kon een nakijktermijn kiezen waarna een totaalprijs en aanleverdatum verscheen. Daarna vulde ik mijn gegevens in en kon ik betalen.

Back on track

Toen het document was nagekeken ontving ik twee versies in mijn mailbox. Dat was binnen de afgesproken tijd. In de eerste versie waren alle wijzigingen zichtbaar. In de kantlijn stonden inhoudelijke opmerkingen om mijn scriptie te verbeteren. Ook is gekeken naar de opbouw van de structuur, de argumentatie en volledigheid van de onderdelen. In de tweede versie zijn de wijzigingen geaccepteerd. De feedback en tips heb ik grotendeels verwerkt. Dat resulteerde in een stuk waar ik tevreden over was. Yes! Ik heb mijn scriptie zojuist ingeleverd. Op tijd!

Verder Bericht

Laat een reactie achter

© 2020 uitgeverij521.nl

Thema door Anders Norén