uitgeverij521.nl

Blogmagazine

Vuil sorteren is een must voor gezin en bedrijf!

Je kent het wel je zit met allemaal verschillend vuil maar hebt niet de mogelijkheid om het te sorteren. Je hebt namelijk maar 1 bak in de buurt. Eén bak voor al het restafval. Maar kan je dit wel restafval noemen? Want niet iedereen gebruikt hiervoor dezelfde definitie. Een vuilcontainer huren heeft mij de mogelijkheid gegeven om over te gaan op het sorteren van afval. Ik ga in dit blog vertellen waarom het sorteren van vuil en afval belangrijk is en hoe je dit het beste kan doen!

Vuilsortering van groot belang!

Er is gigantisch veel vuil en afvalverwerkingsbedrijven doen hun best om alles zo schoon en duurzaam mogelijk te verwerken. Maar al het restafval dat iedereen maar blijft weggooien is moeilijk te sorteren en moeilijk her te gebruiken. In veel gemeentes zijn er verschillende vuilnisbakken die ervoor zorgen dat inwoners hun vuil in drie categorieën sorteren. Glas, karton & papier en restafval. Daarnaast kunnen mensen ook oude kleding inleveren bij grote containers die daar bedoeld voor zijn. Maar nu ben ik van plan om mijn eigen vuil te gaan sorteren.

Vuilcontainer huren voor afvalsortering

Ik heb een gezin van 4 personen en daarnaast nog een klein restaurant. Voor mijn restaurant heb ik ook besloten om vuil te gaan sorteren. Daarvoor ben ik naar een vuilcontainer verhuur bedrijf gegaan om te mogelijkheden te bespreken. Ik heb in dit gesprek vernomen dat er verschillende soorten en verschillende formaten containers zijn die ik kan huren. Toen heb ik besloten om 4 verschillende containers te huren. Een gft-container, karton, glas en restafval container. Dit zijn de 4 soorten vuil dat ik met mijn bedrijf en gezin maak. Nu is alleen de klus om mijn personeel dit ook te laten doen!

Mensen motiveren

Hoe kan je je gezin én personeel motiveren om afval te scheiden. Want het blijft natuurlijk makkelijker om alles bij het restafval te gooien. Ik heb dit bereikt door gewoon duidelijk zijn in de voordelen die afvalsortering met zich meebrengt en ik heb duidelijk uitgelegd hoe zij erop kunnen letten om afval te sorteren. Want afval sorteren, daar moeten we allemaal naar toe. Het beste voor het milieu is als iedereen zijn afval sorteert! Zowel voor de mensen om ons heen als de rest van de hele wereld.

Dus begin bij jezelf als je gaat afval sorteren en motiveer mensen om ook te beginnen. Want de aarde moet zo lang mogelijk meegaan!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 uitgeverij521.nl

Thema door Anders Norén