uitgeverij521.nl

Blogmagazine

Comfort en een moderne look met een plafondbeugel

Televisietoestellen zijn in de afgelopen tien jaar alleen maar breder geworden en dunner geworden. Dit is super voor de kijkervaring, en daarbij zijn televisies er ook steeds beter uit gaan zien. Waar je vroeger een lomp vierkant in de kamer moest positioneren, heb je nu mooi gevormde dunne vlakken, soms ook met ledlampjes erachter. Het is geen lelijk ding meer dat je vooral in een kast wil stoppen. Zo’n nieuwe tv mag juist best worden geshowd! Maar hoe doe je dat nou het beste?

Je televisie perfect plaatsen

Het antwoord is: met een TV plafondbeugel! Hiermee bevestig je jouw tv eenvoudig aan het plafond, waardoor je een cool effect krijgt. Het is bijna een beetje sciencefiction-achtig. Je hoeft niet bang te zijn dat je tv ter aarde stort, de beugels zijn speciaal ontworpen om de televisie te dragen en geen grote last te geven voor het plafond zelf. Met zo’n beugel bespaar je ook ruimte. Een ander pluspunt is dat je met zo’n beugel de televisie alle kanten op kunt kantelen. Als je lui op de bank ligt, is het normaal gesproken wat lastig kijken. Je krijgt bijvoorbeeld last van je nek. Daar komt nu verandering in! Je draait de tv gewoon ook op z’n zij, en je kunt perfect liggend op je zij kijken. In de slaapkamer is het echt ideaal. Een televisie op een kastje of tv-meubel staat eigenlijk nooit goed om vanuit een bed te kijken. Hang de tv aan het plafond en je kunt plat op je rug naar boven kijken, en hierbij alsnog de tv goed zien! Ook een irritante schittering van het licht op het scherm van de tv is verleden tijd. Je draait eenvoudig de tv een beetje, en je kunt kijken zonder storingen.

Praktische zaken

Als jij nu enthousiast bent geworden over een TV plafondbeugel, dan kan je al gauw genieten van ultiem kijkcomfort. Wanneer je voor 23.00 bestelt, is de plafondbeugel de volgende dag al binnen. De plafondbeugels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, al vallen ze sowieso niet echt op. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit zilver of zwart. Het is wel belangrijk dat je de juiste beugel kiest. Sommige beugels kunnen wel 100 kilo dragen, maar anderen ‘maar’ 20 kilo. Nu zal een moderne tv niet snel meer dan 20 kilo wegen, maar het is iets om in het achterhoofd te houden.  Over het bevestigen van de plafondbeugel hoef je je geen zorgen te maken. Er wordt over het algemeen een uitgebreide handleiding meegeleverd. Wanneer dit niet voldoende is, zijn er op sites als YouTube allerlei handige tutorials te vinden.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 uitgeverij521.nl

Thema door Anders Norén