uitgeverij521.nl

Blogmagazine

Boek een stedentrip, en ontdek een stad alleen.

Alleen? Ja alleen. Je leest het goed. Waarom zou je altijd met vrienden gaan en je in allerlei bochten wringen om het iedereen naar zijn zin te maken. Of waarom zou je opeens niet gaan, omdat niemand vrij kan krijgen of geen geld heeft. Het is in deze tijd helemaal niet raar om alles op reis te gaan. Het wordt gewoon als normaal gezien. Er is ook helemaal niets mis mee om alleen een stedentrip te doen.

Alleen op reis

Er is niets ontspanners dan even wat tijd te nemen voor jezelf. Dus waar dan niet gelijk genieten in het buitenland? Het is namelijk in deze tijd best normaal geworden, dus kom je alleen een restaurant binnen lopen, dan is er ook een tafeltje voor jou. Misschien word je wel aan de bar geplaatst. Maar ook dat is niet erg. Want zo kan je gezellig de hele avond kletsen met de persoon die achter de bar staat. Je ontmoet namelijk ook veel sneller nieuwe mensen wanneer je alleen gaat. Ga je namelijk met vrienden, dan ben je sneller geneigd om gewoon alles samen te doen en sta je niet op voor ander contact. Als je alleen bent sta je er geheel voor open. Of je hebt totaal geen zin in mensen, dan sluit je je af met een boek of muziek. Ook totaal niet erg. 

Afhalen of het restaurant in.

Zoals ik al zei, het is normaal geworden om alleen naar een restaurant te gaan. Heb je dat toch liever niet, en heb je een super fijne AirBNB gevonden of een ideale hotelkamer, haal dan wat eten en eet dit op in jouw kamer. Ook dat mag. Neem je laptop mee en je kan lekker Netflix kijken of gewoon een Chill muziekje opzetten. Wil je jezelf echt ultiem verwennen en je zit in een hotel. Bestel dan lekker roomservice. Niemand die jou verteld dat het niet mag. 

Verwen jezelf en geef jezelf wat rust

Het is niet raar, verwen jezelf en geef jezelf rust. Een paar dagen heerlijk ontspannen alleen zitten is niet erg. Je komt dichter bij jezelf, god wat klinkt dat zweverig, maar is totaal niet erg. Want het is wel zo. Neem even de tijd voor jezelf, want in het dagelijkse drukken leven wordt al snel vergeten om voor jezelf te zorgen. Je staat, rent en springt voor iedereen. Behalve voor je eigen plezier. Dus waarom er dan niet even op uit gaan om te rennen, springen en staan voor jezelf. 

Gun jezelf die tijd. 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 uitgeverij521.nl

Thema door Anders Norén